Faceți cunoștință cu fondatorul

Povestea mea

În copilărie, mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului în salonul de coafură al mamei mele, învățând ce înseamnă să te ocupi de păr. Mama mea, un stilist strălucit, era supranumită "Sophia Loren românească" și îmi dovedea din nou și din nou că oricine poate avea un păr grozav.

Mi-a arătat că îngrijirea părului este mai mult decât un simplu obicei zilnic; este un ritual special care are nevoie de atingerea potrivită și de produsele potrivite. Această idee a fost o mare parte din viața mea și mi-am dorit întotdeauna să creez ceva care să o aducă la viață.

Așa că mă face atât de fericită să prezint în sfârșit "Cream by Claudia Pavel". Un omagiu adus mamei mele, copilăriei mele și călătoriei mele de îngrijire a părului pe tot parcursul vieții.

Tratament de îngrijire a părului

Linia de tratament pentru îngrijirea părului Cream by Claudia Pavel a fost supusă unor teste și a primit aprobarea unui laborator acreditat de UE, demonstrând capacitățile sale autentice de refacere și hrănire a foliculilor de păr. S-a dovedit că linia de produse îmbunătățește starea și aspectul părului, lăsând părul să arate mai sănătos, mai neted și mai strălucitor.

Sustenabilitate

ENERGIE REGENERABILĂ

Alimentate 100% din energie regenerabilă, produsele Cream by Claudia Pavel sunt produse într-o unitate de producție din Europa, cu energie verde și aprobată de GMP.

AMBALAJE RECICLABILE

Ambalajele Cream by Claudia Pavel sunt complet reciclabile, marcate cu eticheta internațională Green Dot pentru o reciclare mai ușoară.

CRUELTY-FREE

Ne iubim animalele de companie și toate animalele deopotrivă și nu efectuăm și nu susținem nicio formă de testare pe animale. Produsele noastre sunt strict lipsite de cruzime și le cerem tuturor furnizorilor și producătorilor noștri să adere la standardele noastre stricte în acest sens.