„Jocurile Dragostei, de Dragobete”

Alice Năstase Buciuta, Publisher/Editor al revistei „Marea Dragoste”, a organizat vineri, 24 februarie 2017, evenimentul caritabil „Jocurile Dragostei, de Dragobete”, căruia m-am alăturat pentru că banii proveniți din vânzarea biletelor urma să fie donați integral Fundației I Am Campaign, ce luptă pentru eradicarea sclaviei moderne. Am cântat în cadrul evenimentului cele mai recente trei piese de dragoste ale mele – „Don’t miss missing you”, „Privilege” și „Déjà vu”.

Nimeni nu trebuie să fie sclavul nimănui

Cred că o cauză caritabilă este un motiv suficient ca să nu rămâi indiferent; nu voi ezita niciodată să fac un bine, cu atât mai mult cu cât o pot face prin cântecul meu. Nimeni nu trebuie să fie sclavul nimănui. Noi, ca persoane publice, trebuie să trezim conștiințe, pentru că avem posibilitatea de a ne face auziți.

La evenimentul caritabil au participat reprezentantul fundației I Am Campaign, Ronnie Matthew Harris și reprezentanta ANES (Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați), Aurora Martin. I Am Campaign și ANES promovează în țara noastră acțiunile de combatere a sclaviei moderne, ce include – printre altele – traficul de persoane.

În calitate de jurnalist, Alice Năstase Buciuta a intervievat în trecut persoane care au fost victime ale acestui tip de abuz. „Am întâlnit de-a lungul timpului nenumărate povești triste ale femeilor care au devenit victime ale traficului de persoane, de aceea am ales să susținem o campanie de conștientizare și de combatere a acestei forme de sclavie modernă, mai ales într-o țară ca a noastră, în care oamenii trăiesc cu ideea că un job în străinătate este o modalitate de îmbogățire și o aventură frumoasă. Din păcate nu este întotdeauna așa…”, a spus jurnalista.

Ronnie Matthew Harris, reprezentantul american al I Am Campaign și Aurora Martin, reprezentantă ANES, au explicat la eveniment cum putem să promovăm un mesaj al eliberării prin informare, prin educație, prin luciditate și, de ce nu, prin dragostea autentică, față de noi înșine și față de semenii noștri,